Moped

Matador är en lyxig sportscooter med 4-taktsmotor med den senaste tekniken och designen! Med bl.a. extra kraftiga bromsar, lampor med den senaste LED tekniken och stora 12 tums hjul är den ett trafiksäkert och tryggt val. Motorn i Matador är branschens mest välbeprövade 4-taktsmotor med en otroligt låg bränsleförbrukning. Matador är därför ett miljövänligt alternativ för er som vill pendla billigt till och från jobbet.

Tack vare sin storlek är Matadoren en rymlig scooter för både dig och din passagerare. Instrumenteringen är lättläst med hastighetsmätare och bensinmätare.

LED-belysning i blinkers och baklykta kombinerat med dubbla halogenlampor i strålkastaren framtill gör att du syns väl ute i trafiken.

Givetvis har vi samma rymliga sadelfack i denna modell som i våra andra modeller. Toppbox finns också som tillbehör om ännu mer lastutrymme önskas.

Vi lämnar 1 års garanti på alla våra mopeder.

Finns i vitt, svart och blått

14 990,00 kr

*Tillverkarens uppskattade marknadspris. Det faktiska priset kan variera.

Förra årets största nyhet nu även med 2-taktsmotor, givetvis den senaste tekniken och designen även i denna konfigurationen!

Med bl.a. extra kraftiga bromsar, lampor med den senaste LED tekniken och stora 12 tums hjul är den ett trafiksäkert och tryggt val. Motorn i Matador är branschens mest välbeprövade 2-taktsmotor med en otroligt låg bränsleförbrukning. Matador är därför ett miljövänligt alternativ för er som vill pendla billigt till och från jobbet.

Tack vare sin storlek är Matadoren en rymlig scooter för både dig och din passagerare. Instrumenteringen är lättläst med hastighetmätare och bensinmätare.

LED-belysning i blinkers och baklykta kombinerat med dubbla halogenlampor i strålkastaren framtill gör att du syns väl ute i trafiken.

Givetvis har vi samma rymliga sadelfack i denna modell som i våra andra modeller. Toppbox finns också som tillbehör om ännu mer lastutrymme önskas.

Vi lämnar 1 års garanti på alla våra mopeder.

Finns i svart och vitt

14 990,00 kr

*Tillverkarens uppskattade marknadspris. Det faktiska priset kan variera.

Viarelli Enzo är en elegant EU-Scooter med något tillbakahållen design för dig som söker en modern men stilren moped. Den sobra lackeringen med små stilrena dekaler ger ett mycket elegant intryck som tilltalar de flesta målgrupper. 10 tums LM-fälgar med polerad fälgkant förhöjer lyxkänslan ytterligare.

Modern teknik

Under skalet återfinns givetvis sen senaste tänkbara tekniken med en stark och pålitlig 4-taktsmotor som endast förbrukar ca 0,2l/mil vilket gör Viarelli Enzo till ett mycket ekonomiskt transportmedel. Mopeden är automatväxlad så du behöver bara tänka på att gasa och bromsa. Kraftig skivbroms fram och trumbroms bak.

Instrumentering

Den lättavlästa instrumenteringen ger dig tydligt all information du behöver under färd. Förutom Hastighetsmätare återfinns även bränslemätare samt indikeringslampor för belysning och blinkers.

Vi lämnar 1 års garanti på alla mopeder.

Finns i svart och vitt

9 990,00 kr

*Tillverkarens uppskattade marknadspris. Det faktiska priset kan variera.

Venice är scootern för den stilmedvetne med känsla för design och hög komfort. Denna moderna retroscooter kombinerar den senaste tekniken med de sköna linjerna från förr. Läckert kromade detaljer förstärker retrokänslan ytterligare. Mätarhuset är informationsrikt men samtidigt snyggt och stiligt utformat. Den starka och driftsäkra 4-taktsmotorn har en tyst och lugn gång med låg bränsleförbrukning.

Finns i mattsvart, creme och vitt

13 490,00 kr

*Tillverkarens uppskattade marknadspris. Det faktiska priset kan variera.

Med hög prestanda, en modern design och fylld med mycket körglädje är vår helt nya Viarelli DESTRO™ en hett efterlängtad nyhet i vårt nya premium segment. DESTRO™ är en påkostad 50cc scooter för dig som söker något av det bästa som finns på marknaden och för dig som vill få ut mer prestanda och design för pengarna.

Motor

Vår helt nya DESTRO™ har en respektingivande luftkyld 4-taktsmotor med kraftfull karaktär, uppskattat bottendrag och en bränsleförbrukning som imponerar. Motorn är en av marknadens främsta motorer av GY-6 typ som är känd för att vara en av de mest driftsäkra 4-takts scooter motorerna. Vi övervakar själva tillverkningen av motorn som tillverkas under strikta kvalitetskrav allt för att säkerställa att vi har en av marknadens tryggaste motormodeller. Med 2.2 kw i effekt vid 7000 varv och ett max vrid om 2.8 Nm redan vid 6000 varv imponerar DESTRO™ 4-takt och känns lika kraftfull i accelerationen som många 2-taktare, men med bättre bottendrag, vilket uppskattas vid färd med passagerare/last. Det godkända högeffekts avgassystemet i Corten stål/rostfritt stål levererar dessutom ett härligt ljud. Den låga bränsleförbrukning tillsammans med en stor 6,3 liters bränsletank ger dig en imponerande räckvidd och du når dina mål utan att behöva tanka för ofta.

Hjul

Med sina exklusiva 5-ekrade 13” fälgar i lättviktsaluminium imponerar DESTRO™. Det är inte bara utseendet som uppskattas, den fördelaktigt breda däcksprofilen ger de sportiga däcken överlägset grepp och du känner tydligt att du har ett bättre grepp under hård och utmanande körning.

Bromsar

De dubbelverkande hydrauliska skivbromsarna och de överdimensionerade ventilerade vågformade bromsskivorna fram ger en maximal bromseffekt, vilket gör att DESTRO™ klarar inbromsningar från högre hastigheter utan att avmattas. Bromssystemet på DESTRO™ ger dig en överlägsen trygghet när vägens underlag är lite sämre, när väta och kyla inverkar och du som bäst behöver en kontrollerad och trygg inbromsning.

Fjädring

Den påkostade dubbelsidiga dämparkonstruktionen och den förstärkta fjädring ger DESTRO™ en mycket god fjädringskomfort. De dubbelverkande hydrauliska bakdämparna gör ett fantastisk jobb och dukar inte under för hård belastning eller sämre väglag.

Ram

DESTRO™ är med sin vridfasta och styva ram väldigt stabil även under hård körning och i högre hastigheter. Rörramens utformning ger föraren en något utsträckt men ändå upprätt sportig sitt och körställning. DESTRO™ känns sportigt lätt då den väger in på lätta 112 kg men är stark nog att klara de tuffaste utmaningarna utan problem och bidrar till att den känns lätt men ändå tung nog för att kännas stabil och tålig.

Instrument

Den integrerade kombiinstrumenteringen (analog/digital) har med sin stora analoga varvräknare en framträdande plats bakom den vind och vattenskyddande toppkåpan. Kombiinstrumentet innehåller digital hastighetsmätare och bränslemätare samt indikeringslampor för blinkers, hel- och halvljus. Marknadens kanske snyggaste och mest effektiva backspeglar ger optimal sikt även bakåt.

Förvaring

Förvaringsfacket under sadeln DESTRO™ är väll tilltaget och stort nog att rymma hjälm eller en väska och öppnas enkelt via tändningslåset. Komplettera gärna med en toppbox som enkelt monteras på din DESTRO™ och ger dig ytterligare lastutrymme när det behövs.

Komfort

Du sitter sportigt komfortabelt på DESTRO™ och både föraren och passageraren har ett rejält fotstöd då de integrerade fotpinnarna avlastar förare/passagerarvikten optimalt. Sittställningen kan beskrivas som sportigt upprätt, men ända komfortabel och den sektionsindelade skumdämpade sadeln ger en bekväm och komfortabel färd under många timmars färd. Det halkskyddande och vattenavstötande Condura™ liknande sadelmaterialet klarar många års sol och väta.

Belysning

En kraftigt tilltagen halogenbelysning framtill lyser upp de mörkaste vägarna och högeffekttekniken i blinkers och baklampan ger en bra synlighet under mörkret inbrott.
14 490,00 kr

*Tillverkarens uppskattade marknadspris. Det faktiska priset kan variera.

17 990,00 kr

*Tillverkarens uppskattade marknadspris. Det faktiska priset kan variera.

 Nu erbjuder vi 36 månaders räntefri avbetalning och lågräntelån upp till 72 månader

Wasa kredit